Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Joc didactic geometrie GeoFantasy

0 stars: 0.00 din 0 pareri

220 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Copiii care inteleg matematica vor face fata mai usor problemelor la maturitate si vor putea ocupa functii importante. Intelegand geometria, copilul invata sa isi creeze o anumita schema de gandire, sa isi stabileasca obiective, sa incerce diverse ipoteze, sa faca legaturi, sa gandeasca strategii ca sa ajunga la o concluzie.

Cunoasterea geometriei este esentiala pentru a excela in multe domenii tehnice astfel ca invatarea ei din copilarie este cea mai inteleapta decizie pentru parinti si profesori.

Setul didactic GeoFantasy contine tuburi rigide colorate, tubulete elastice pentru legaturi si cercuri, cu ajutorul carora copilul poate sa construiasca figuri geometrice in plan si in spatiu: triunghi, poligoane, piramida, con, tetraedru, cub, paralelipiped, spirala lui Arhimede versiunea in spatiu etc.

Calcularea lungimii elementelor in triunghiurile dreptunghice se face prin simpla adunare sau scadere folosind teorema lui Pitagora. Atuurile si unicitatea jocului consta in modul de realizare a legaturilor, in alegerea lungimilor tuburilor.

Tuburile care face parte din unitatile de baza au aceeasi culoare cu multiplii lor. Jocul Este adresat copiilor de Peste 8 ani.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura